сряда, 30 януари 2013 г.

Сапун с луфа и аромат на канела и лимон

         Привет на всички!!! Вече почти се изтърколи първия месец от годината. Искам да си пожелая новата 2013 година да е много спорна, плодотворна, креативна, пълна със щастливи моменти споделени с приятели и много сбъднати мечти. Отправям това пожелание и към всички мои читатели и последователи :)
        Сега да ви покажа първото си произведение за тази година. Това е сапун с луфа и е ароматизиран с етерични масла от канела, лимон и лимонова трева. Топлия и сладък аромат на канела чудесно се слива със свежия и цитрусов аромат на лимона. Това съчетание на аромати специално на мен много ми харесва.


            Разбира се не всичко мина гладко и допуснах някои дребни грешки, които ще бъдат поправени при следващото правене на сапун с луфа, но въпреки това сапуна стана невероятен, а ароматът му е просто божествен. Искам да ви кажа, че когато го изпробвах изпитвах непрестанно желание да си отхапя от него, едвам се удържах :) Другото хубаво на този сапун е луфата - тя е естествен ексфолиант. Почиства кожата много нежно и деликатно, а всички знаем, че добре ексфолираната кожа е гладка и мека на допир. Това е усещане, към което всички се стремим :)



        Признавам, че не го отрязах по най-добрия начин и не изглежда идеално, но това е следствие от малките грешчици, за които споменах по-горе. Това по никакъв начин не влияе на качествата на сапуна.
        За всеки, който желае да си поръча от сапуна или има някакви въпроси, нека се свърже с мен на soapyworldofrumi@gmail.com, ако пък желаете да си поръчате някой от другите мои сапунчета може да го направите на мейла или на http://soapyworldofrumi.prodavalnik.com/. Очаквам вашите мнения и коментари :) 

Няма коментари:

Публикуване на коментар