вторник, 11 декември 2012 г.

Коледа наближава

     Това е любимото ми време през годината. Навън вали сняг, много е красиво, а вкъщи кипи трескава подготовка за Коледа. За празниците правя няколко вида сладки. Навсякъде ухае на канела и джинджифил. Много ми е трудно да ги опазя до Коледа :) Всички тръпнем в очакване какви подаръци ще получим за Коледа, но трябва да решим и какво ще подарим. Вие готови ли сте с избора? Ако още не сте решили ето няколко предложения.
     Първото ми предложение са сапуни с формата на яйцевидни камъни с йероглифи за любов, здраве, мир, приятел, мечта и богатство. Оригинален подарък с послание. Прекрасни са, нали? От тях имам с аромат на мента и с аромат на лавандула.

     Следващото ми предложение са сапунени снежинки с аромат на мента, лавандула, евкалипт, канела и иланг-иланг. Внимавайте задава се снеговалеж :)
Снежинките са с грамаж между 70 и 90 грама.

А ето няколко снежинки с блясък и аромат на лавандула :)


     Следват малките сладки обувчици. Ако искате да сте оригинални и неповторими с подаръка си изберете една от тях. Те са с аромат на мента и лавандула. 


Какво ще кажете? Не са ли сладки? Обожавам ги !!!

     Продължавам с моите късчета нешлифовани диаманти :) Изглеждат малко недодялано, но пък в това им е чара. Нито един от не е с правилна форма и не са с еднаква големина, но пък уханието им е омайващо и в средата на всеки има по една малка миниатюра с коледна тематика, а именно с дядо Коледа, елхичка и камбанки. Ароматизирани са с етерично масло от евкалипт и лимон. Но стига приказки - ето ги и тях :)
Тези сапуни са с етерично масло от евкалипт. Добавих блясък след като сложих фигурките в сапуна и може би не се вижда много добре.
Този сапун е с етерично масло от лимон. Блясък е поръсен преди да сложа фигурката на дядо Коледа и така се вижда по-отчетливо, но който и двата варианта да изберете няма да сбъркате. 


Тези сапунчета с елхички ще стоят чудесно във всяка баня 
и ще създават празнично настроение  при взимането на душ :)


Звънят празнични камбанки :)

     Следващата порция са сапуни във форма на сърце. Винаги и за всеки повод ( и без повод ) е подходящо да подариш сърце. Чудесен начин да кажеш " Обичам те ", да подариш отношение и внимание. 
Както виждате вариантите са няколко. така че изберете си :)
А разнообразието от аромати са мента, лавандула и лимон.

И накрая няколко пеперудки :)
Пеперудите са с аромат на лавандула, иланг-иланг и мента

     Дотук изтъквам само визуалните качества на моите сапуни, но те преди всичко са полезни и създадени изцяло от 100 % натурални растителни масла. Те са не само радост за очите, но и много полезни за кожата. Подарявайки ги, дарявате не само отношение, но и грижа за здравето. Надявам се, че съм била полезна :)
     Пожелавам на всички много щастливи моменти с любими хора, много усмивки и весели празници.
     
     За всички, които искат да притежават някое от моите сапунчета могат да се свържат с мен на soapyworldofrumi@gmail.com или пък да посетят профила ми в prodavalnik.com http://prodavalnik.com/user/myads/, където са изложени всичките ми сапуни. 

Весели празници на всички!!!