вторник, 11 декември 2012 г.

Коледа наближава

     Това е любимото ми време през годината. Навън вали сняг, много е красиво, а вкъщи кипи трескава подготовка за Коледа. За празниците правя няколко вида сладки. Навсякъде ухае на канела и джинджифил. Много ми е трудно да ги опазя до Коледа :) Всички тръпнем в очакване какви подаръци ще получим за Коледа, но трябва да решим и какво ще подарим. Вие готови ли сте с избора? Ако още не сте решили ето няколко предложения.
     Първото ми предложение са сапуни с формата на яйцевидни камъни с йероглифи за любов, здраве, мир, приятел, мечта и богатство. Оригинален подарък с послание. 







Прекрасни са, нали? От тях имам с аромат на мента и с аромат на лавандула.

     Следващото ми предложение са сапунени снежинки с аромат на мента, лавандула, евкалипт, канела и иланг-иланг. Внимавайте задава се снеговалеж :)




Снежинките са с грамаж между 70 и 90 грама.





А ето няколко снежинки с блясък и аромат на лавандула :)


     Следват малките сладки обувчици. Ако искате да сте оригинални и неповторими с подаръка си изберете една от тях. Те са с аромат на мента и лавандула. 






Какво ще кажете? Не са ли сладки? Обожавам ги !!!

     Продължавам с моите късчета нешлифовани диаманти :) Изглеждат малко недодялано, но пък в това им е чара. Нито един от не е с правилна форма и не са с еднаква големина, но пък уханието им е омайващо и в средата на всеки има по една малка миниатюра с коледна тематика, а именно с дядо Коледа, елхичка и камбанки. Ароматизирани са с етерично масло от евкалипт и лимон. Но стига приказки - ето ги и тях :)




Тези сапуни са с етерично масло от евкалипт. Добавих блясък след като сложих фигурките в сапуна и може би не се вижда много добре.




Този сапун е с етерично масло от лимон. Блясък е поръсен преди да сложа фигурката на дядо Коледа и така се вижда по-отчетливо, но който и двата варианта да изберете няма да сбъркате. 






Тези сапунчета с елхички ще стоят чудесно във всяка баня 
и ще създават празнично настроение  при взимането на душ :)






Звънят празнични камбанки :)

     Следващата порция са сапуни във форма на сърце. Винаги и за всеки повод ( и без повод ) е подходящо да подариш сърце. Чудесен начин да кажеш " Обичам те ", да подариш отношение и внимание. 












Както виждате вариантите са няколко. така че изберете си :)
А разнообразието от аромати са мента, лавандула и лимон.

И накрая няколко пеперудки :)




Пеперудите са с аромат на лавандула, иланг-иланг и мента

     Дотук изтъквам само визуалните качества на моите сапуни, но те преди всичко са полезни и създадени изцяло от 100 % натурални растителни масла. Те са не само радост за очите, но и много полезни за кожата. Подарявайки ги, дарявате не само отношение, но и грижа за здравето. Надявам се, че съм била полезна :)
     Пожелавам на всички много щастливи моменти с любими хора, много усмивки и весели празници.
     
     За всички, които искат да притежават някое от моите сапунчета могат да се свържат с мен на soapyworldofrumi@gmail.com или пък да посетят профила ми в prodavalnik.com http://prodavalnik.com/user/myads/, където са изложени всичките ми сапуни. 

Весели празници на всички!!!














4 коментара:

  1. Руми, правиш невероятни неща. Адмирации! Мисля, че все повече хора ще отворят очите си за истинските неща. (Между другото, снежинките ми станаха любими).Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Много ти благодаря, Елица, за хубавите думи. Аз също като теб обичам да занимавам ръцете си. Творим нещата с любов и затова се получават много красиви. Радвам се, че имаш вече и любими мои сапунчета. Това много ме радва :) Успех и на теб във всички твои начинания! До скоро :)

    ОтговорИзтриване
  3. Darling keep on going whit good work ;)

    ОтговорИзтриване