събота, 8 декември 2012 г.

Евкалипт - " дърво на чудесата "

            Евкалипта има широко приложение в козметиката. Маслото му е известено с антибактериалните си свойства. Не само действа възстановяващо при стрес и болест, а повишава и жизнените сили на човека, като го зарежда с енергия. Тъй като при вдишване аромата му мигновено достига до мозъка, влияе силно върху различни негови центрове. Доказано подобрява концентрацията и повишава интелектуалните възможности. 
            Вечер след напрегнат и изморителен ден душът със сапун с етерично масло от евкалипт има омиротворяващ ефект и мигновено успокоява напрежението. 





        Разбира се във форма на снежинка :)





         Ето няколко сапунчета с надпис " Handmade ", но повърхността не им стана много гладка. Голяма мъка настана в момента, в който трябваше да извадя сапуна от формата. За първи път използвам PVC форма и не знаех, че трябва да я намажа с масло преди да изсипя сапуна. За друг път ще знам. Но въпреки леките неравности по повърхността, сапунът е невероятен.
        За всички, които желаят да притежават някое от тези сапунчета за себе си или за да доставят удоволствие на свои близки,  свържете се с мен на soapyworldofrumi@gmail.com. От скоро предлагам сапуните си и в prodavalnik.com. Mоже да посетите профила ми и да си ги закупите от там. Ето и линк към него http://prodavalnik.com/user/myads/ :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар