събота, 8 декември 2012 г.

Иланг-иланг. Екзотика и щастие

          Привет на всички :) Днешната  порция сапуни са ароматизирани с етерично масло от иланг-иланг. Това масло е с много приятен цветен и леко плодов аромат. Има релаксиращо действие върху тялото и ума. Известно е още с анидепресантното си действие и ефективната роля на афродизиак. Какво по-хубаво от това след взимане на душ да се чувствате красиви, секси и желани. Споделете това усещане с любимия човек :)
         Тъй като сега вече настъпва зимата реших, че е много подходящо да го направя във форма на снежинка. Получиха се много сладки снежинки с божествения аромат на иланг-иланг.



Не са ли сладки?

          От тези сапунчета имам 11 броя, които тежат между 80 гр. и 95 гр. 




А това са няколко пеперудки, които разбира се са с аромат на иланг-иланг. От тях в момента имам 8 броя, които са около 50 грама. 

            За всички, които желаят да притежават някое от тези сапунчета за себе си или за да доставят удоволствие на свои близки,  свържете се с мен на soapyworldofrumi@gmail.com. От скоро предлагам сапуните си и в prodavalnik.com. Mоже да посетите профила ми и да си ги закупите от там. Ето и линк към него http://prodavalnik.com/user/myads/ :)
          





Няма коментари:

Публикуване на коментар